Marja

Den långa resan.

Bara njutit.

I dag har jag bara njutit av det fina vädret. Vi hade tjejträff ute vid havet och kunde sitta på verandan och njuta av solglittret på vattnet.


Björkarna är senare där ute än inne i stan, så det fanns inte så mycket pollen i luften.

Eftersom det var sista gången för säsongen, festade vi till det lite extra. Det blev ‘bubbel’ och lite tilltugg medan vi pratade en stund och sedan fiskgryta med vin. En smaskig efterrätt med bär, choklad, mandlar och turkisk youghurt smaksatt med lite vanilj och pudersocker avrundade det hela. Vilken lyx en helt vanlig tisdag!

Jaa, innan jag for hann jag ju vara med på dopet. Stod och strök, så det blev med ett halvt öga, men det var fint och lilla Estelle skötte sig exemplariskt. Hon grymtade till ett par gånger när prästen tog henne och det har jag full förståelse för.

I morgon måste jag ringa om flyttkartonger och sätta i gång på allvar. På torsdag öppnar net-on-net en lagerbutik här nära mig och jag tror jag ska fara dit och köpa en ny dammsugare. Visst kan jag unna mig det?

God natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.