Marja

Den långa resan.

Blandad kompott.

I går demonterade jag en bokhylla som hade ett kryss som stag. Jag behövde båda händerna när jag skruvade bort krysset och satte den lilla skruven i munnen. När jag sen skulle ta hand om den var den borta och jag hittade den inte någonstans. Hmm…undrar vart den tog vägen?

Vi har gemensam städdag av utemiljön i dag och har även tillgång till en kontainer för grovsopor, vilket jag är glad över, för jag hittar hela tiden fler saker jag vill bli av med. Det tar aldrig slut! När jag är färdig har jag nog inte mer än en tredjedel av min egendom kvar. Jag tycker själv att jag är såå duktig

Gårdagens foto i Ordlös Lördag tog jag i torsdags i parken utanför Terapibadet. Jag slogs av att gräset redan var så intensivt grönt i kvällssolen, trots att det fortfarande ligger snöhögar kvar lite här och var. Sommaren kommer med stora kliv.

I går scrappade jag ett fint kort till en student. Glömde fotografera det innan jag stoppade in det i kuvertet. Nu ska jag cykla till lådan och posta det till beställaren.

I dag är det vernissage med våra akvarellmålningar i Mariakyrkan efter högmässan. Vi hängde dem i fredags och jag tog några foton, som jag tänkte lägga ut när jag hinner sätta mig ner och redigera dem. Min ordinarie dator har någon lustig ‘plug’ på internet som heter “Shockwave flash“ Är det någon som vet vad det är? Det borde inte vara något virus, eftersom jag har ett fullgott virusskydd. Väldigt irriterande, eftersom ‘pluggen’ gör att datorn hänger sig.

I kväll ska jag försöka fixa en fototriss med temat ’somrigt’.

Ha en fin Mors dag tillika Pingstdag <3

2 kommentarer

  1. Anders

    Shockwave flash är en mediaspelare, men ibland ett datorvirus. Du kan lugnt avinstallera programmet via Kontrollpanelen för om du hittar ett videoklipp som behöver Shockwave så får du en uppmaning och länk så att du kan installera programmet igen. PS: Det kommer ca 40000 nya virusvarianter varje dygn och det finns inget antivirusprogram i världen som kan upptäcka dem alla. Så antivirus är inte = virusfri dator, bara sannolikare.

  2. Marja Granqvist

    Svar till Anders (2012-05-27 13:15)
    Tack snälla Anders för hjälpen. Jag ska genast försöka avinstallera den.
    Ja, jag vet att man aldrig är 100% säker mot virus…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.