Marja

Den långa resan.

Uppdatering.

I går hann jag inte öppna datorn på hela dagen och det kommer kanske bli ett par sådana dagar nu framöver. Förutom det sista inför den här flytten, börjar det komma meddelanden om inflyttning till den nya bostaden i höst. Jag har fått en besiktningstid på min lägenhet och en adress på huset. Jag kommer att flytta från Vargvägen till Älvans väg. Ska jag tolka det som en uppgradering?

Peab (byggfirman) och HSB verkar inte vara överens om inflyttningsdatum. Det är nämligen två hus och Hus B, där jag ska bo, ska enligt Peab få flytta in 15 sept., medan HSB meddelade att båda husen får flytta in redan 31 augusti. Det är en viss skillnad i tid. Oklara besked irriterar mig verkligen, i synnerhet när man ska boka flytthjälp.

I går for jag med fullastad cykel till Myrorna igen. Fattar inte varifrån alla saker kommer. Jag kastar en hel del varje dag, men sånt som är bra tycker jag någon annan kan få glädje av.

På eftermiddagen var jag och fikade på balkongen hos en granne. Hon ville se vad scrapbooking var för något, så jag tog med mig mina album och visade henne. Vädret var underbart och det var så skönt att sitta ute.

Sen tog jag en TV-kväll på andra stället. Fixade en sallad som jag tog med mig. Nej, jag tittade inte på fotboll. Alla pratar om fotbollen, men jag är inte det minsta intresserad. Sorry!

Kan ni gissa vad jag ska göra i dag? Det blir Myrorna igen! Gick igenom klädgarderoberna i går och gallrade ut både kläder och skor. Plockade också ut lite ‘retrokläder’, som jag ska sälja på Tradera. I dag ska alla kläder packas i resväskor och i morgon har jag det allra sista kvar: demontera bokhyllorna, ta ner gardinstänger och jalusier, plasta in ett par tavlor m.m.

Jag ska cykla förbi Biltema också och köpa silvertejp. Jag blir alltid lika villrådig var jag ska parkera cykeln där, för jag tycker inte att den likanr något av dessa två alternativ.

Ha en trevlig onsdag <3

4 kommentarer

  1. Märta

    Men Marja!!! Den översta är ju motorcykel!!!#skratt# Glöm ej att vila mellan packningen, ta vara på dig nu i sista rycket. Har idag varit på skolavslutning och fått höra barnen sjunga sommarvisor. Det ger energi. Kram!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2012-06-13 15:48)
    Ja visst ser jag att det är en mototrcykel och därför får jag ju inte parkera där.:) Men hus ska jag förhålla mig till herrcykeln?
    Skolavslutningar är så stämningsfulla. Jag brukar alltid gråta. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.