Marja

Den långa resan.

Det är mycket nu.

NU har jag fått tillbaka mina ägodelar. Aldrig har jag väl varit så glad över att se min lilla Klippan-soffa, den röda mattan, korgstolarna, den sköna sängen m.m.
Jag kunde knappt sova i natt. Steg upp tidigt, gjorde matsäck och for iväg till lägenheten. Hann torka ur kyl och frys och alla köksskåp, fika och även sitta och vicka på tårna på det enda jag hade att sitta på, trappstegen.



Så ringde flyttfirman och sa att de kommer och sen gick det undan. Att det finns hiss underlättade ju en hel del, även om det bara är EN rak trappa. Jag sprang själv i trappan med de lättare grejerna. De tunga flyttlådorna fick jag inte lyfta. Killarna tyckte att jag hade en fin liten lägenhet.

Det första jag slet upp ur lådorna var min skrivare och mina pärmar. Jag behövde kopiera några papper och det var bråttom, men nu är det fixat. Sen fick det räcka för i dag. I morgon kör jag järnet. Jag kommer inte att flytta in på allvar förrän på lördag…vill få lite ordning och städa ordentligt först. Sen måste jag ju städa ut mig ur den här lägenheten också.

Nu börjar höstens aktiviteter. På torsdag börjar vattengympan, på lördag har vi tjejträff och ska fira en som fyllt år, måndag nästa vecka är det träff med skrivargruppen på Mariedal och på onsdag startar akvarellmålningen i Mariakyrkan. Det är mycket nu och därför har jag bestämt att september månads motto ska vara: LUGN, främst inre lugn. Mer om det i morgon.

Ha en skön måndagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.