Marja

Den långa resan.

Mitt i röran.

Hejsan, hoppsan, mina planer för i dag blev lite ändrade. Kompisen ringde och ville komma hem redan i kväll i stället för i morgon. Det var förstås helt okey för mig, men jag fick lägga på ett kol. Jag packade alla mina tillhörigheter och ställde in en del i hennes förråd. Kläder, skor, sängkläder, smutstvätt, toalettsaker, tre datorer, alla lådor med pysselgrejer, symaskinen, böcker, tidningar, viktiga papper, mat… you name it. Det verkar som mina saker har förökat sig under sommaren.

Sen skulle jag städa hela lägenheten ordentligt och återställa den i det skick den var när jag flyttade in. Vid tretiden var jag färdig, värmde lite mat och satte mig framför TV:n och SOMNADE sittande i soffhörnan.

Kompisen kom och körde en del grejer hit till Älvans väg och nu sitter jag här i min älskade soffa. Jag har alltså officiellt FLYTTAT IN och ska sova min första natt här. Känslan är mäktig. Det ska bli spännande att uppleva hur ljuset kommer in i mitt nya sovrum på morgonen och om allt fungerar, så får jag en tidning att läsa till frukosten. Måste leta fram duschdraperiet, så jag kan duscha också.

Nästa vecka ska vi fara och köpa en TV till mig, fast jag har ingenting att ställa den på. IKEA ringde och meddelade att min möbler blir en vecka försenade, så jag måste vänta ända tills den 28:e. Kanske lika så bra, så jag hinner få undan alla flyttlådor.

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och läsa en stund. Jag har börjat på Karin Alvtegens bok Skugga. Sa jag att jag är glad?

Ha en mysig fredagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.