Marja

Den långa resan.

Skruva, skruva.

I går kväll fick jag akut värk i höger långfinger och jag kunde inte böja det. Antagligen en skruvskada, för jag trycker skruvmejseln mot handflatan just under långfingret. Jag fick ta en Alvedon Forte innan jag skulle sova och låg med vetevärmaren, först över axeln och sedan vek jag den över handen.

I dag har jag fortsatt skruva, men nu med vänsterhanden. Vilken tur att jag kan använda båda händerna lika bra. Jag skruvade ihop skåpet till badrummet, men förstod snart att jag inte kunde skruva fast den tunga spegeldörren om jag inte förankrade skåpet i väggen. Det är 181 cm högt och ganska smalt och jag kan inte riskera att det välter. Dessutom skulle skåpet och en liten hörnhylla stå på ett stativ. Idén verkade bra på bild, men inte så praktisk i verkligheten. Eftersom jag inte vill borra i den nya kakelväggen, bestämde jag mig för att ställa skåpet och hörnhyllan bredvid varandra på golvet i badrummet och spegeldörren mot väggen i hallen. Det blev mera min stil med öppna hyllor i badrummet.

Min granne kom ner och funderade med mig och sen bar vi upp en byrå till honom som inte fick plats hos mig. Nu har jag bara en bokhylla kvar att montera och det brukar inte vara så komplicerat.

Jag var faktiskt en sväng till ICA-Maxi också i dag. Jag tog dra-maten och bytte buss på Ålidhems centrum. Det gick smidigt och sen behövde jag ju inte dra dra-maten uppför trapporna när jag kom hem, utan kunde ta hissen. Vilken lyx!

I morgon är det vattengympa och på fredag ska jag på konsert. Lite avkoppling i skruvandet.



God natt mina vänner <3 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.