Marja

Den långa resan.

Typisk måndag.

Typisk måndag i dag. Jag har varit lite trött och långsam. Raoul for i morse, först till huset i Finland och sedan vidare till Stockholm. Jag bäddade om, bar upp extrasängen till förrådet, dammsög och plockade runt. Hade ju planerat att skruva ihop den sista bokhyllan i dag, men drog ut på det och så ringde kompisen och erbjöd sig att skjutsa mig till Mio för att köpa en Step steghylla som jag pratat om.

Sagt och gjort, jag valde en svart hylla (valde mellan vit och svart) som ska stå lutad mot städskåpsgaveln i köket. Jag har tänkt ha mina kokböcker, lite burkar mm. på den.

 

Sen fikade vi och åt upp resten av gårdagens plommonpaj. Och pratade… vi hade mycket att ventilera.

 

Nu har jag plötsligt två hyllor att skruva ihop och fylla med saker. Ha, haa, det tar aldrig slut. Men en dag ska jag väl bli färdig och då ska jag göra ett litet hemma-hos-reportage här på bloggen.

 

God natt mina vänner och glöm inte att:

 

<3<3<3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.