Marja

Den långa resan.

Färdigskruvat?

Nu är jag uppriktigt sagt trött på att skruva möbler och ni är väl trötta på att läsa om det. Men nu blir det ändring, för i dag har jag skruvat ihop de två sista hyllorna. Den vita bokhyllan till sovrummet blev riktigt fin och gedigen. Jag har till och med hunnit fylla den med böcker, fotoalbum, tidskriftssamlare, lådor och korgar. Ovanpå kan jag ha lådor och jag ska köpa fler likadana så det blir enhetligt.

Step-hyllan i köket blev också fin. Den ska egentligen förankras i väggen, men jag har ju den mot en skåpsida, så jag måste hitta på något sätt att ’klistra’ fast den. Är det någon som har ett tips? Visserligen står den ganska stadigt, men jag vill inte vakna på natten av att den glidit iväg.

Nu måste jag köpa den svarta lampan över köksbordet, så den matchar de svarta stolarna och den svarta hyllan. Sen MÅSTE jag köpa en lampa i hallen. Jag har bara inte hittat någon jag vill ha, utan kör med öppen dörr till badrummet på kvällarna. Jag tycker det är himla svårt att välja taklampor. Förr skar jag hål i korgbottnar och använde korgarna som lampskärmar… eller så körde jag med rislampor.

 

I dag var det åter en insändare i Vk om vilken sida av vägen man ska gå på. Hur svårt kan det vara?

 

Ha en bra onsdagskväll <3

 

4 kommentarer

 1. Märta

  Jag får rysningar bara jag tänker på rislampor, det tillhörde min uppväxt.
  Är det i köksskåpet du tänkte sätta fast hyllan?
  Skönt att allt är färdigskruvat. Ser fram emot hur allt blivit när det är klart

 2. Marja Granqvist

  Svar till Märta (2012-10-19 14:06)
  Det är sidan av städskåpet den står lutat mot… bredvid kyl o frys. Den är ganska stabilt, men kan glida i sidled och då är det inte stora marginaler, eftersom den är lika bred som skåpsidan. Om jag får barn på besök, måste jag verkligen se upp.
  Snart, snart är allt färdigt.:) Kram

 3. Larisa Karlsson

  Hej Marja!
  Snart, snart är allt färdigt.:) Tycker att du är jätte duktig!!
  Jag tror att du kan ’klistra’ fast den med dubbelhäftande tejp under hyllans brädor och även uppe..
  Jag har sånt tejp som du kan få..
  Kram

 4. Marja Granqvist

  Svar till Larisa Karlsson (2012-10-22 08:55)
  Tack för tipset, Larisa! Jag kom på att det är bästa lösningen. Jag har jättebra tejp jag köpt på Biltema som jag använder när jag pysslar. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.