Marja

Den långa resan.

Det som är bekvämt.

Jag kan bara skratta åt de problem jag skapar åt mig själv. Nu har jag bestämt mig… kjolen lämnas tillbaka och jag tar på mig ett par bekväma byxor och en fin liten jacka från Gudrun Sjödén. Att jag aldrig lär mig. Hur gammal ska jag bli innan jag lär mig att INTE fundera över vad andra månne förväntar sig och gör det som känns bra och bekvämt för mig?

I morgon byter jag ut kjolen mot en fin, varm kofta, som jag kan ha under min svarta duffel ifall det skulle bli kallt. Nog om detta nu.

 

I dag har jag inte hunnit med någonting alls. Beställde blommor till begravningen från mig och Johanna, tvättade lite och sedan var det dags att fara ner till HSB:s kontor för styrelsemöte i vår bostadsrättsförening. VD för HSB Umeå, som sitter med oss eftersom vi är alldeles nya, hälsade på mig och sa ”Jaha, här har vi bloggerskan”.  Avslöjad. Det är många som hittar till min blogg via vk.se, där de senaste inläggen visas. Nåja, han behöver då inte vara orolig att jag skriver om något från mötena, eftersom vi har sekretess.

 

I morgon är det vattengympa och det är två veckor sedan sist, eftersom man bytt golv i terapibadet. Sen far jag på begravning nästa vecka och då missar jag vattengympan igen. Min kropp skulle verkligen behöva den, men nu är det som det är.

 

Dagens ord i Vk härom dagen:

"Det är mycket lättare att vara en hjälte än en hederlig människa. Ty en hjälte kan vem som helst vara en enstaka gång, men en hederlig människa måste man vara genom hela livet. Och det är ingen lätt sak."
(Luigi Prandello, författare)

 

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Jag tror det var ett klokt beslut att lämna tillbaka kjolen. Om du visst hur många liknande misstag jag gjort…
  Tror det blir jättebra med byxorna och din G.S. jacka.

  Vattengympa låter bra! Så där lite lagom motion och skonsam mot kroppen.
  Tyvärrr får jag inte bada i bassäng på länge, så promenaderna i Stockholmsområdet får ge mig den lilla extra puff i träningsväg.Men jag har å andra sidan mycket att titta på.

  Och du, ett mycket klokt citat. Instämmer helt!
  Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.