Marja

Den långa resan.

Frossa och febertoppar.

Nu har det blivit så där snurrigt för mig igen. Frossa och febertoppar, samt ett knä som är så svullet att jag inte kan böja det, eller stå på. Vad är detta?

I morse försökte jag ringa till vårdcentralen, men min  mobil fungerade inte. Jag försökte ringa till min kompis, det gick inte. Jag skickade ett sms att hon skulle ringa mig och mobilen stod och tuggade och tuggade. På Telias hemsida stod det att det var någon vajsing på mobilnätet. Herregud, här bor man mitt i smeten och kan inte ringa. Jag slog av mobilen och när jag senare slog på den igen, fungerade den.

 

Jag tog det lugnt och låg på soffan och tittade på TV. Så kom den stora frossan och febern steg till 39,1. Då ringde jag sjukvårdsupplysningen och de skickade mig till Ålidhems vårdcentral, som är ett alternativ till akuten. Blev undersökt, något förhöjd sänka, ingen UIV. Inget i luftrören, inget i lungorna (vad doktorn kunde höra). Han ville inte tro på att det skulle vara influensasprutan, men sa att han skulle rapportera det. Knät trodde han var artros. Ingen infektion i alla fall.

Nu måste jag knapra Alvedon forte och Ipren, vila och hålla mig lugn. Blir det inte bättre, måste jag söka igen. Få se hur det går med begravningen Jag kan inte stödja på höger ben, så det krävs ett mirakel att det hinner bli bra.

 

Ingen munter tillvaro, alltså.

Vi hörs i morgon <3

 

6 kommentarer

  1. Larisa Karlsson

    Hejsan!
    Tycker jätte synd om dig! Ja, vila och hålla dig lugn!!
    Krya på dig!!! Hoppas att du mår bättre idag ..
    Hör av dig om du behöver något ..
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2012-11-04 20:05)
    Tack! Men tyvärr har jag fått resförbud i dag tills vi vet vad som orsakar infektionen. Men Johanna och jag ska åka dit i sommar och ha vårt eget avsked. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.