Marja

Den långa resan.

Sugen på kaffe.

Ingen feber i dag!

Väckarklockan ringde kl 06.00 i morse och jag tog bussen till sjukhuset och labbet för koll av sänkan. Jag åkte taxi i går och det var ett himla bök att ta sig in och ut ur bilen med kryckor och ett knä som inte gick att böja. Jag fick glida baklänges in på baksätet och sedan dras ut. Då var det faktiskt mycket smidigare att stiga på bussen och sedan sätta sig på ett högt säte.

Det var väldigt vackert ute så där tidigt på morgonen. Minus 6 grader och frost. Det var en bit att gå från busshållplatsen till Laboratoriecentrum och jag njöt i fulla drag.
Sen hände något. Jag blev sugen på kaffe. Det är väl ändå ett tecken på tillfrisknande? Innan besöket på ortopedmottagningen hann jag ta en mugg
kaffe på fiket och det var det godaste kaffet jag druckit på länge.

 

Knäspecialisten trodde inte att jag hade någon infektion i knät. Jag har artros och det kan bli en sån här kraftig reaktion i samband med en annan infektion i kroppen. Nu ska vi behandla UVI:n i tio dagar, samt vänta på svaren från alla prover och odlingar.

Doktorn konsulterade infektion per telefon innan han släppte hem mig. Ett imponerande samarbete som förstås underlättas av att alla uppgifter finns på datorn. Nu får jag gå direkt till ortopedakuten om knät blir värre och till infektion om allmäntillståndet blir sämre.

 

Jag ringde min brorson om att jag inte kommer till begravningen. Han menade att jag får tänka på att jag var ju och hälsade på i somras och att det hade varit viktigt för min bror. Det kändes lite trösterikt.

 

Ha en trevlig tisdagskväll<3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så tråkigt att du är sjuk Och ordentligt sjuk dessutom!
    Hoppas du snart får provsvar och vet vad som orsakat ditt dåliga hälsotillstånd och att du givetvis snart skall vara helt frisk igen.
    Och du, visst är det skönt med läkare och sjukvårdspersonal som bryr sig om sina patienter.
    Tänker på dig!
    Kramar!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2012-11-06 23:11)
    Tack snälla du för din omtanke! Ja, jag tycker verkligen att jag får bästa möjliga vård och nu tänker jag se till att detta utreds ordentligt. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.