Marja

Den långa resan.

På turné till Strömpilen.

En ny mardröm i natt. Verkligen obehaglig. Jag känner mig kränkt över att vara sjuk, att inte orka. Jag undrar om medicinen håller på att gå ur kroppen, för jag får skov då jag svettas och blir lite skakig.

 

Min kompis kom efter mig i dag och så for vi på turné. Först var vi på återvinningsstationen och kastade lite skrot. Sen for vi till ICA-Maxi och storhandlade. Jag passade på att fylla kylskåp och frys nu när vi hade bil. Efter en bananpaus fortsatte vi till Viva Resurs, där jag lämnade mina halsduksrullar. Vi träffade en gammal arbetskompis och satt och fikade med henne och pratade en  stund. Det var trevligt att träffas och jag började nästan längta tillbaka till jobbet.  

Vi hade också med oss saker som vi skulle lämna till Returbutiken, så vi gick dit med dem och gick sedan en runda i butiken. I ett hörn finns en del av den långa halsduken.


 

Resten av halsduken finns i receptionen. En del av rullarna hänger på en specialgjord ställning.


 

Det finns väldigt mycket fina saker till bra pris i Returbutiken. Jag hittade faktiskt en liten smörkärna som jag kan ha mina kryckor och käppar i.

 

På Viva Resurs finns bl.a. en verkstad som klär om möbler. Nu hade man klätt om stolar med gamla jeansplagg. Verkligen fränt.


 

Vad tror ni jag gjorde när jag kom hem och ätit en bit? Somnade på soffan förstås. Så himla skönt. Inga mardrömmar.

 

I morgon hoppas jag att jag orkar fara på akvarellmålningen. Det är sista gången före jul.

 

Ha en skön tisdagskväll <3

 

P.S. Viva Resurs hade besök från Petrozavodsk i dag, bl.a. från barnhemmet som ska få filtarna halsduken ska sys om till. Läs Ritvas blogg om besöket. http://blogg.vk.se/Velilasstickblogg/2012/11/20/besok-fran-petrozavodsk-1172691

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.