Marja

Den långa resan.

Inget särskilt.

Mera snö. Skogen ser ut som ett julkort. Hur tung kan snön bli på granarna?

 

I dag la jag ner de julsaker jag inte kan använda i min nya bostad i en stor papperskasse och for till Myrorna med dem. De säljer julsaker för fullt och de går åt, så de är glada över påfyllningen. Själv hittade jag handvirkade spetsar och fina band för en billig penning.

Sen var jag på Willy:s och handlade.

 

Upptäckte i morse att jag har en brevlåda alldeles utanför huset. Den töms kl 10.00 varje dag, så det gäller att vara tidigt ute om man vill skicka brev som skall vara framme följande dag.  

Kom på att jag glömde fotografera de julkort jag scrappat och nu ligger de i igenklistrade kuvert. I kväll ska jag sno ihop ännu ett enkelt kort. Kanske jag kommer ihåg att fotografera det när det är färdigt. Egentligen är jag ingen kortmakare, det är få kort jag blir riktigt nöjd med.

 

I morgon ska jag baka något gott och sedan är det vattengympa.

 

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Terttu

    Hej Marja!

    Jag hörde igår att pensionärerna har varje dag något projekt på gång. Han som hade nästa dagens ”projekt” var: klippa håret. Du har många små projekt. Och jag har detsamma. Nu har rensat ugnen. God Natt!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Terttu (2012-12-12 22:19)
    Jag tycker att det är härligt att vara pensionär och kunna göra vad man vill, men vill gärna ha ett projekt varje dag. Men ett räcker.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.