Marja

Den långa resan.

Hej igen!

Hej! Nu  fick jag lust att blogga igen.

Juldagarna har varit mycket lugna och sköna. Jag har promenerat i det underbara vinterlandskapet runt sjön, sett på TV, läst, löst korsord, stickat på halsduken och pratat en hel del i telefon. Det har varit ovanligt tyst i huset, jag antar att många är bortresta.
 
I dag ville jag emellertid ut bland folk igen och for ner på stan. Jag hade några saker jag ville köpa, men fick åka hem tomhänt. Nordeas banker i hela Sverige har strulat och jag kunde varken ta ut pengar eller använda mitt bankkort. Jag hade inte heller någon cash… bara en endaste krona i plånboken. Tänk vad sårbart systemet är!
Nåja, det var inget akut jag behövde och kylskåpet är fullt av mat, men det var lite snopet att fara hem med oförrättat ärende.
 
Nu är det stökigt på och runt mitt köksbord. I går började den stora nyårsscrappen på Svensk scrapbooking och de har lagt ut 7 st utmaningar som skall vara klara den 13/1. I dag har jag blivit färdig med en layout till Ronjas album och nu ska jag börja med en mycket spännande uppgift. Jag kommer att lägga ut det jag gjort så småningom.
 
Ha en fin torsdagskväll<3 

4 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  kvinnan framför oss på ICAmaxi idag fick probs, hade Nordea – men kunde ta ut cash å betala via ICAbankuttaget.
  Men visst är vi sårbara- med plastkort å el å´annat..

  Vi ska köpa dieselverk så vi klarar ett längre elavbrott (har eget vatten å får inte upp det vid elavbrott..)

 2. Ditte

  Det verkar så roligt med scrappingen. Tror jag skall läsa på mer om det. Kanske finns det lite förenklade instruktiner?
  Jättefin sida till Ronjas album. Vilken kreativitet du har! Fantastiskt!
  Kramar!

 3. Marja Granqvist

  Svar till Ditte (2013-01-03 08:51)
  Det finns hur mycket som helst att läsa på nätet om scrapbooking och många instruktionsvideos på YouTube. Du kan också gå in på min kategori om scrapbooking och se vad jag gjort…:)
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.