Marja

Den långa resan.

Telepati.

Jag styr min kära dotter med telepati. Det händer allt som oftast när jag tänker på henne intensivt att hon ringer eller messar mig.
I natt satt jag och scrappade en LO till hennes album. Det är en av utmaningarna i Svensk Scrapbookings nyårsCC. Man skulle inspireras av en annan färdig layout.

Som ni ser skrev jag en personlig hälsning till henne och tänkte även en hel del på det fina mötet när vi satt mitt emot varandra på var sin sida av bordet.
I morse vaknade jag av ett sms från henne där hon skrev att hon tänkte på mig när hon vaknade. Mission completed!

Jag har gjort en till LO till Ronjas album. Man skulle inspireras av en bild med en massa stjärnor i bjärta färger. Jag tog stjärnorna, men använde lite mildare färger.

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

6 kommentarer

  1. Anna Galin

    Hej Marja och tack för din kommentar på min blogg. Jag brukar för övrigt också ibland ”kalla” på mina anhöriga när jag behöver dem, och de hör som gott alltid av sig. Är det inte magiskt så säg!? 🙂 Jag tror att människor blir sammankopplade mer än en skulle kunna tro genom kärlek.

    Hoppas du får en fin vecka!
    /Anna

  2. Ditte

    Visst är det spännande med lite telepati. Det händer mig också ibland, framför allt när jag tänker på döttrarna eller maken
    Och tänker jag riktigt mycket så har det flera gånger hänt att någon av dem hört av sig. märkligt!

    Jag är helt faschinerad av din scrapping. Så vackert och inspirerande. Hela jag blir glad och även över din fina text.

    Kramar och tankar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.