Marja

Den långa resan.

YIPPEE!

Yippee! Yippee!

Efter Ritvas mätning av mina senaste halsduksrullar har jag kommit upp i totalt 101 meter. Då har jag ju uppnått målet på 100 meter under ett år, för jag började sticka i januari i fjol.

 

Vi skyller på flytten. Allt började när jag hittade en massa fina restgarner när jag började röja upp hemma. Tänkte på halsduken jag läst om på Ritva och Kickis stickblogg och blev så sugen att börja sticka själv igen. Jag hade faktiskt lagt stickandet på hyllan efter två tumoperationer, men som sagt, man vet aldrig innan man provar. Det gick hur bra som helst och var hur roligt som helst.

 

Den första långa biten mäts.

 

Sen ville jag inte skiljas från den.

 

Efter det har det blivit många bitar i alla regnbågens färger.

 

 

 

 

 

 

Här är de senaste rullarna. Visst ser de läckra ut?

 

Den bilden har jag lånat från http://blogg.vk.se/Velilasstickblogg/2013/01/23/flera-rullar-1196637

 

Här är Ritva och några av de stora rullarna.

 

 

Jag fortsätter förstås… deadline är inte förrän hösten 2014.

 

(Ni som inte riktigt hänger med i vad jag pratar om kan gå in på http://blogg.vk.se/velilasstickblogg och läsa om rekordhalsduken.)

 

God natt mina vänner <3

 

4 kommentarer

 1. Ritva

  Gomorron Marja!! GRATTIS =) Tycker du är jätteduktig! Du har slagit mej med 11 meter, men då har jag ju inte kunnat sticka på 7v..det går inte så bra med min hand..får se hur mycket jag får tillbaka av rörligheten och styrkan =( är sjukskriven till 28/2. Men ska ta upp kampen mot dej sen igen, hihihi… Hoppas att jag är på plats på jobbet nästa gång du lämnar halsduksdelar för då tänker jag stjäla en kram av dej! TUSEN TACK för att du skriver om 1-milahalsduken på din blogg!! Det är jättegulligt av dej att både hjälpa till med sticka och att sprida vårt projekt.
  Hoppas du får en riktigt skön helg!!
  Kramar//Ritva

 2. Marja Granqvist

  Svar till Ritva (2013-01-25 09:10)
  Din arbetkompis berättade att du hade skadat handleden ordentligt. Det sista en stickerska vill göra. Mina handleder och tummar håller än och det är jag glad för. Hoppas du blir helt återställd och att vi ses nästa gång jag kommer till Viva Resurs.
  Kram Ritva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.