Marja

Den långa resan.

Tisdagsblandning.

I morgon börjar akvarellmålningen, så i dag tog jag bussen till BilTema för att köpa ett nytt block. Där har de, enligt vår lärare, de billigaste blocken med 300 gr papper. Jag köpte ett stort block, så jag kan halvera några papper och får på så sätt olika storlekar att måla på.

Till min glädje hittade jag också en bra sådan där under-sängen-förvaring på hjul. En som är lite bredare än de jag har tittat på och som har ett lock som kan vikas upp på mitten och då blir lätt att öppna. I den ska jag ha extra täcke och kudde.

TV:n står på och reklamen visar Anders som är så himla glad att han moon-walkar baklänges. Har han vunnit en massa pengar? Nej det är hans FRU som har vunnit och som nu är på resa med sina väninnor. ”Tack Vera och John”, säger Anders (för att jag ’slipper’ frugan).
Den reklamen känns verkligen unket förlegad. En äkta man som blir glad över att slippa sin fru som underförstått inkräktar på hans frihet. Taskigt mot frun, tycker jag.  

Och så en annan idiotisk reklam. Nätdejting på e-darling.seför singlar med höga anspråk”! Snobbigt värre, tänker jag och blir av någon anledning irriterad. Jag vill inte vara med, men känner mig ändå utesluten.

Nu ska jag ta hand om tvätten.

God natt mina vänner <3

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad spännande med akvarellmålning! Jag skulle gärna vilja se dina alster vid tillfälle.
  Och vad roligt att ditt barnbarn kommer! Förstår att du är glad. Jag skall hämta mitt barnbarn,Max, i morgon och han skall stanna tills på lördag. Jättemysigt!
  Håller så med dig om alla ”töntiga” reklamer som känns förnedrande både på datorn ocg på tv. Puh!
  Kramar och tankar till dig!

 2. Marja Granqvist

  Svar till Ditte (2013-01-30 20:51)
  Ärligt talat är jag inte alls bra på akvarellmålning, men tycker det är roligt, så mina alster ligger i byrålådan. Jag borde kanske måla mera hemma, men då tycker jag mer om att scrappa.:)
  Kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.