Marja

Den långa resan.

Snöstorm ute.

Full snöstorm och nollgradigt ute. Sitter och funderar hur jag ska ta mig ut i kväll. Byta buss måste jag göra också, så det gäller att vara rätt klädd, så man står emot blötsnön.

Jag har precis bokat flygbiljetter från Stockholm åt den lilla älsklingen. Vecka 9 har hon sportlov och jag längtar redan. Lite spännande blir det nog för henne att åka helt på egen hand, men det tar ju bara en timme att flyga från Stockholm till Umeå.
Helt resovan är hon inte. I höstas var hon i London och jag fick en hälsning från Harry Potters värld.

Nu ska jag packa målarryggsäcken.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.