Marja

Den långa resan.

Jag fortsätter vissla.

I helgen ska jag pula på lite här hemma. Jag måste få ordning i den lilla hallen. Jag har beställt en pallstol från Ikea som jag ska skruva ihop och i dag köpte jag en liten byrå i samma stil på Rusta. Sen köpte jag en lila texlilsladd till en vit enkel Ikea-lampskärm… men jag vet inte om det blir så lyckat. Jag har ju fortfarande ingen lampa i hallen.

Jag blev tvungen att gå ut på lagret på Rusta efter paketet med byrån (den ska också skruvas ihop). Där stod redan en kvinna och väntade på att någon skulle hjälpa henne. I andra ändan höll en ung tjej på och plockade med kartonger och vi ropade ’hallå’ flera gånger, men hon hörde inte. Suck, suck. Sen kom en kille ut till henne och då fick vi nya krafter och ropade ’hallå, hallå’, men han hörde inte heller. Konstigt. Utan att tänka på vad jag gjorde VISSLADE jag till, ingen busvissling men en stark vissling och DÅ hajade han till och kom till oss. Jag tror jag rodnade över mitt tilltag.

Jag hade tagit med mig en liten bagagevagn som jag spände paketet på och drog det till bussen. Hur smidigt som helst. Jag har en praktisk vagn som jag ärvt efter min syster. Den måste vara minst 30 år gammal och fungerar i alla lägen. De senaste 20 åren har jag dragit min tvättkorg över gården med den och innan resväskorna fick hjul använde jag den när jag reste. Jag bär sällan saker, utan ser till att jag har hjul (eller ryggsäck).

Snart blir det ’På spåret’ och en kopp te.

Ha en mysig fredagskväll <3

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.