Marja

Den långa resan.

Inställd föreläsning.

Någon hade lämnat kvar sin minneslapp på kundvagnen. 1 mjölk, 1 fil, mat… så praktiskt, precis vad jag också skulle ha.
Jag lämnade kvar lappen till nästa kund.

I dag har jag gått omkring i ultrarapid med dammtrasan och plockat undan alla mina pysselgrejer som legat framme ända sedan nyår. När det blir för rörigt börjar jag må dåligt och då är det bäst att röja undan allt in i skåpet. Jag har ju ett helt klädskåp för mina grejer, så det är inga problem. Började fundera om jag skulle inreda ett hörn i sovrummet till pysselhörna. Ett bord och öppna hyllor…

På kvällen skulle jag gå på en föreläsning om arkitekturen i Barcelona, men när jag kom dit fick jag veta att den var inställd. Så försmädligt. Jag som hade sett fram emot att få uppslag inför resan. Nu får jag läsa in mig på egen hand.
En liten utflykt blev det i alla fall så där på kvällskvisten. På väg tillbaka till bussen gick jag förbi den här ensamma handsken, upphängd i gallret. Vad konstig den ser ut på bilden. Fast bilden blev ju bra för att vara tagen i mörkret. Inställningen är på svart-vita bilder.

I min frys ligger en enportionslasagne med mozarella från Coop. Vad ska jag göra med den?

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

6 kommentarer

  1. Babs

    Så bra med en minneslapp på kundvagnen.
    Barcelona är en underbar stad tycker jag, vi åkte den där bussen som man kliver på och av hur som helst, då missar du garanterat ingenting.
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till ansepanse (2013-02-13 11:08)
    Tack för att du gillar min blogg!:) Ska titta in hos dig. Tycker jag känner igen ditt nick från tiden då Babs (och kanske också du) bloggade på Amelia.:)

  3. Ditte

    Hoppades att du struntade i lasagnen….om du nu inte tycker att hästkött är ok.
    Visst blir man trött av att bli lurad? Jag tycker att tillverkarna tydligt skall visa vad maten innehåller och sen får var och en bestämma vad man vill köpa.
    Och vilken tänkande bild! Jag ser en symbolik…Är det månne väntan, saknad eller ensamhet?
    Kramar!

  4. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-02-13 22:28)
    Lasagnen far ner i den bruna påsen och blir biogas. Jag har ätit den förut och tycker den är god, så den är inte hälsofarlig… men jag gillar inte heller att man luras.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.