Marja

Den långa resan.

Tummen upp för första träningspasset.

Första träningspasset i dag. Jag åker ända till Mariehems vårdcentral en gång i veckan för att göra övningar jag likaväl kan göra hemma. Men kommer jag att göra dem hemma? Troligtvis kommer jag att slarva, så därför åker jag till träningslokalen för att komma i gång och därmed få ett behov att även träna hemma.
På vårdcentralen finns dessutom motionscyklar som man kan värma upp på. Jag körde både ett pass före träningen och ett extra pass efter, bara för att det var så roligt. Jag började faktiskt längta efter sommaren och cykelturerna utomhus.  

Under bussbytespausen på sjukhuset hann jag in för att köpa en sallad till lunch. En västkustsallad blev det i dag. I morgon måste jag ta dramaten och fara till ICA-Maxi, för kylskåpet gapar tomt. Ibland blir det så. Det blir Kelda-soppa till middag. Skogssvampsoppan… den är god.

I dag är tulpanerna ännu finare.

 

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Connie Tornevall

    Hej igen! Haha, ja man får blanda upp sina dåliga vanor med några bra också 😉

    Jag jobbar ständigt med att försöka fullfölja det jag föresatt mig! För det mesta får jag tävla med mig själv, ibland önskar jag att man hade någon som kunde peppa en eller tävla mot! Jag håller tummarna för dig. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.