Marja

Den långa resan.

Vampyrer och pandor.

I kväll åkte Ronja hem igen. På Bromma hade Johanna fått följa med henne ända till Gaten, men det fick inte jag göra i dag. Så var reglerna, sa de. Ok, Ronja gick själv genom säkerhetskontrollen och dök sedan upp på andra sidan glasväggen, vinkade och gick runt hörnet till sin Gate. Efter en stund fick jag ett sms att hon satt på planet. Gullegumman.

På dagen gick vi en promenad till sjön, pulsade i den blöta snön och gick sedan till Nornaplatsen och beundrade statyn av Urd. Sen färdigställde Ronja sin layout och stickade och stickade… Nu börjar det gå riktigt bra.

Här är den fina layouten hon scrappade. En rubrik ska tillkomma längst upp: ’Vampire Diaries’. Bilden på huvudpersonerna i serien har vi skrivit ut från nätet.

Vampyrer är alltså det stora intresset, men hon värnar också om Pandan och hade en läcker pandatröja på sig i dag.

 

Och så fick hon sova med pandalakanet från Ikea, som jag fyndat på Myrorna.

Oj, vad tomt det kändes när jag kom hem från flygplatsen. En svag doft av den lilla älsklingen kunde kännas i rummet. Jag hoppas den dröjer sig kvar länge.
Vi har haft tre intensiva dagar tillsammans och jag är verkligen tacksam över att jag har ett tonårsbarnbarn som vill umgås med mig. Det är värdefullt för oss båda.

God natt mina vänner <3

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så mysigt att ni fått några dagar tillsammans. Guld värda!
    Vilken fin scrapping!! Jag är full av beundran.
    Vad gäller pandor så är de ju så fina. Besökte Changdouområdet i Kina och lyckades se en del i frihet. Fantastisk upplevelse. Kanske något för Ronja att se fram emot nu när hon är på gång med flygandet.
    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.