Marja

Den långa resan.

En riktigt skön dag.

Min bråkiga tand är mycket bättre i dag. Jag är nog väldigt känslig vad gäller just tandbehandlingar. I går kväll kändes det som jag hade feber, men jag mätte inte för jag ville inte veta.

I morse skulle jag i väg till mammogarfin. Jag gillar ju inte att stiga upp tidigt, fast egentligen kan det ju vara väldigt skönt att vara ute tidigt på morgonen. I morse var det så där krispigt kyligt i luften och träden var frostiga och vackra i solskenet. Jag skulle ta ett foto av björkarna på min gata, men just då kom bussen.

Jag skulle till Dragonens Hälsocentral, fast den heter något annat nu för tiden. Dit går det inga bussar, jag vet inte hur de har tänkt sig att folk ska ta sig dit. Det blev en promenad från stan i det sköna morgonvädret. På vägen tillbaka in till centrum stack jag mig in på Konstnärsshopen och plockade ihop lite stenciler, washi-tape, en grön stämpeldyna och ett par kartor med små bokstäver… så där bara … ’cause I’m worth it.

På eftermiddagen sov jag en liten stund på soffan och var riktigt pigg när jag for i väg till akvarellmålningen. Det var länge sedan för min del, jag missade ju en gång när jag var ute och reste. Vi målade stilleben. Jag målade en rödlök och en vitlök på en skärbräda på en blårutig duk som inte låg slätt. Det blev inget vidare. Lökarna såg ut som de höll på att kana av skärbrädan.

Den här veckan har jag röda tulpaner.

 

God natt mina vänner <3



 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.