Marja

Den långa resan.

Life is good.

I går kväll när jag kom hem låg en svart katt i trappan och ville komma in till mig. Först tänkte jag att den hade gått in i fel hus, men sen kom jag på att tjejen som bor under mig har katt. Det var sent, men jag var ju tvungen att ringa på och fråga om det var hennes katt och visst var det det. Hon hade varit ute och kallat på den och blev jätteglad att den hade kommit in.
Vi har två hundar också i huset. En sötnos, fortfarande en valp, bor på samma våning som jag och den andra är en stor vit lurvig hund som bor på bottenvåningen. Alltid lika kul att hälsa på dem när man träffas på väg in eller ut.

Ingen tandvärk i dag och det firade jag med att ta det lugnt.Vädret var helt fantstiskt och jag tog en promenad till sopstationen med tidningar och lite förpackningar och sedan vidare ner till sjön. Det är den 11 april och fortfarande mycket snö på sina ställen.
En ensam skidåkare syntes långt ute på sjön.

I kväll var det vattengympa. Solen sken in i bassängen och vattnet glittrade så där vackert turkost. Underbart!

Änderna har samlats igen i dammen utanför Terapibadet. De finns överallt. De står på ett ben och sover, eller ligger och sover mitt på cykelvägen. Somliga företar långa utflykter upp i backen för att leta efter mat.
Jag fångade ett par som stod på broräcket och sov. Hanen vaknade och blev nyfiken, men inte skygg. Visst är han fin?

Honan stod på ett ben och hade burrat upp sig för att sticka ner huvudet i värmen, men tittade förvånat upp när jag kom närmare.

Ha en skön torsdagskväll <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.