Marja

Den långa resan.

Var-så-god-och-sitt!

Jag hann precis få upp kameran ur väskan och rikta den på måfå mot det smutsiga fönstret innan bussen startade. Där utanför hade någon placerat en pinnstol vid busshållplatsen. Det var en fin stol, inte någon man tänkt kasta, utan det verkade som om någon varit trött och behövt sätta sig.  

Jag tyckte den såg så inbjudande ut. Jag fick lust att stiga av bussen, sätta mig på stolen och vänta… på någon som jag längtat efter att få träffa. Vilken inledning på en roman. Nja… men det blir en dikt så småningom.

I morse vaknade jag illamående, med täppta bihålor och svidande ögon. Kände redan i går kväll att något var på gång. Jag fångade dessa hängen på kort samtidigt som jag var nere vid älven och tog bilder till fototrissen.

Snart är det dags för björkarna och pollensäsongen för dem spås bli kort men intensiv i år.

Dagens korsordsord i dagens Anagram i Vk. Böjbart veck = bigning. Att biga är ett ord jag lärt mig inom scrapbookingen och som bl.a. används när man viker kort.

Ha en skön måndagskväll <3 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.