Marja

Den långa resan.

Sommaravslutning.

En riktig sommartårta blev det till fikat på träffen i dag. Sega bottnar med sockerkaka och maräng med vispad grädde och bär som vällde ut när man skulle skära sig en bit.

 

Vi blev bjudna på sommarlunch också. Salladsbuffé med kyckling och quinoa. Det var varmt i dag igen, så vi kunde sitta ute och äta.

 

Mellan varven pysslade vi. Vi fick en utmaning där vi fick välja mellan temat ”Grönt är skönt” eller ”Prinsessbröllop”.

Jag gjorde en layout med titeln ”Grönt är skönt” med två fina foton på Johanna. Jag har gjort en layout med samma titel och kort från samma serie tidigare till hennes album. Denna layout stannar i mitt eget album.

 

 

 

Sen gjorde jag en layout på ett gammalt kort från Fåglum, ”Det gamla fotografiet”. Jag skall sticka in en tag under höger sida på kortet, där jag skriver vilka som är med på kortet. Det är tant Gerda, tant Augusta, farbror Nat, hans fru Klara, en av hans söner och okänd flicka.

 

 

 

Vår ordförande hade varit och handlat så vi fick var sin present. Vi fick välja vad vi ville ha från ett bord. Jag valde ett album med lösa blad, fotofickor och mellanblad. Den nya trenden är ”Snap Your Life”… man samlar foton, skriver små kommentarer, ritar, scrappar m.m. Precis vad jag behöver för ett projekt jag tänkt på länge. En samling med mammas recept, lite husmorstips, dikter, gamla foton m.m. till min kära dotter. Sommarens projekt.

 

Min snälla scrapkompis hade med sig en hel kasse böcker till mig. Dels en bok hon rekommenderade: Förlåtelsen av Hanne-Vibeke Holst (någon som läst den?), dels några böcker om Mixed Media och Art Journaling. Jag får mer och mer lust att måla, kladda och experimentera.

 

När jag kom hem hann jag vara med om reprisen av prinsessbröllopet. Jag tyckte mycket om prästens privata tal till brudparet. I synnerhet när han betonade vikten av ”tillgivenhet”. Ett vackert ord.

 

I morgon ska jag träffa tjejgruppen ute vid havet. Hoppas vi får vackert väder.

 

Ha en trevlig lördagskväll <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.