Marja

Den långa resan.

Jag drömmer om…

Den största hyresvärden i Umeå, Bostaden AB, fyller 60 år och vill bli uppmärksammad. Man har satt upp en gigantisk tavla på en husvägg i Ålidhems centrum, där alla får möjlighet att skriva vad de drömmer om. Tavlan fylls fort med både klotter och seriösa drömmar och när jag var där och fotograferade stod en man och tvättade ren den för att nya personer skulle få uttrycka sina drömmar.

jagonskar

jagonskar2

Det var intressant att läsa vad folk drömmer om. Lägre hyror, en värld utan censur, Anton 4 år drömmer om glass och ett par personer drömmer om sexuella tjänster. Ganska mycket meningslöst klotter förekommer, men det får man ta.

Här är ett par drömmar jag fastnade för.

jagonskar3

jagonskar4

Vad drömmer du om?

Ha en fin lördagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Drömmar! Ja, de är viktiga….Och för min del ändras de ganska ofta. Jag har stora drömmar om hur jag skulle önska att världen var och så har jag mer jordnära drömmar eller snarare önskan om hur mitt liv skall te sig och en önskan om att mina döttrar skall ha det bra och få vara lyckliga. Men drömmar är viktiga….På många sätt.
    Kramar!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag tycker att önskan är ett bättre ord än drömmar. Mera ’konkret’ på något sätt. Den största önskan är nog att familjen och barnen, barnbarnen mår bra och är lyckliga. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.