Marja

Den långa resan.

Ahaa…

En påse full med vatten.

tankenfull2

Nu förstår jag varför de (relativt) nyplanterade björkarna runt huset fortfarande har sina transportpåsar kvar. Fina gröna påsar med dragkedjor… verkligen lyxiga.

I dag fick jag se hur björkarna vattnades via påsarna. Mycket vatten fick de, via en slang som stacks ner i påsen. Till slut blev påsen full… den sista blev till och med överfull så vattnet sprutade ut. Nu, några timmar senare, har påsarna redan sjunkit ihop. Ja, björkar är törstiga.

I dag for jag en tur till Plantagen. Jag köpte ett par gröna växter och en liten hopfällbar campingpall. Den kommer jag att ha på balkongen som extra fotpall, eller som extrabord med en bricka på.

Ha en mysig fredagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.