Marja

Den långa resan.

Första gårdsfesten.

I går hade vi ’gårdsfest’ med de två husen som hör till vår förening. Det var vår första gemensamma fest. Vi var inte så många, eftersom flera grannar är borta över sommaren, men vi ville ha en fest så länge vi kunde sitta ute. Det var himla trevligt. Några var bekanta sen tidigare och andra var helt nya bekantskaper.
Vi hade samlat ihop bord och stolar ute på gräsmattan bakom ’mitt’ hus, grillade och drack medhavda drycker. Sen var det meningen att vi skulle ha en turnering i kubb-spel mellan husen, men den blev inte av. Jag tror att själva kubb-spelet saknades. Nåja, vi höll ändå på från kl 16.00 till 22.30 då det blev mörkt och kallt och fuktigt. För första gången i sommar frös jag. Alla sprang hem efter mer kläder, dricka m.m. och jag lånade ut min toalett till ett par som bodde i det andra huset.
Jag hade kameran med, men tog inga bilder. Kändes inte alls som läge att börja fotografera.

Jag har funderat över pallkragar att odla i längs staketet till grannhusen och passade på att testa idén med de andra. Dubbla pallkragar, som rymmer mycket jord. Jag ska ta upp frågan på vårt nästa styrelsemöte.

Ha en skön söndag <3

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Trevligt med en gårdsfest och ett ypperligt tillfälle att lära känna dom som bor i närheten, klart man ska passa på att sitta ute så länge man nu kan…inne hinner vi nog vara till leda //Kram

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Ja, man måste passa på att sitta ute så länge man kan. Det börjar faktiskt kännas lite höstlikt i luften nu. Ha en bra dag. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.