Marja

Den långa resan.

Ännu en vilodag.

Jag är öm i muskelfästena vid revbenen efter allt hostande. Men det börjar lösa upp sig. Hostmedicinen hjälper och i dag prövade jag att suga i mig lite Bricanyl för luftrören. Jag har varit väldigt besviken på nässprejen jag hade med mig hemifrån, för jag tycker inte att den har hjälpt som den brukar göra. Nej, det är klart… den var ju slut och jag har sprejat luft i näsborrarna.

Det blev inget IKEA i dag. Johanna fick plötsligt annat trevligt att göra och om jag ska vara ärlig, så kändes det skönt för mig att få ännu en vilodag. I morgon ska vi försöka komma iväg.

Johanna hann ändå komma upp en stund och hade mat med sig. Vi fick äta tillsammans och på bordet stod den lilla ängeln jag skrev om i förra inlägget. Johanna tyckte det var en fantastisk historia.
Sen gick jag ut en stund och gick till Material, en butik vi varit på några gånger de senaste dagarna. Jag köpte lite scappapper och annat till Johanna och ett riktigt skissblock och en mjuk skisspenna till Ronja. Lite avskedspresenter.

Jag läser och läser i boken om husen och gatorna på Söder. I dag tog jag fram kartan för att orientera mig. Nästa gång jag kommer till Stockholm blir det nya upptäcktsfärder med Björn Ranelid som ciceron.

I morgon är alltså sista dagen här för den här gången. Jag har njutit av tillvaron här. Det underbara vädret de två första veckorna gjorde förstås sitt till. Synd bara att jag blev sjuk nu de sista dagarna, men jag har ju ändå inte varit sysslolös.

Ha en trevlig onsdagskväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.