Marja

Den långa resan.

Onsdagstema: Upphittat

På väg till apoteket hittade jag en ängel. I vanliga fall hade jag kanske bara gått förbi, men något sa mig att det var meningen att jag skulle hitta henne. Inte bara för dagens tema, utan för min egen skull.
Jag älskar änglar, så denna ängel var en hälsning just till mig.

upphittat

Hon stod i rännstenen, i regnet, mellan två parkerade bilar. Skulle jag flytta henne till en säkrare plats? Först måste jag förstås ta ett foto där hon blev upphittad. Så jag hukade mellan bilarna och tog ett kort. Sen lyfte jag upp henne och ställde henne på en trappa.

upphittat2

Några timmar senare gick jag förbi igen och hon stod kvar på trappan. Då tog jag med henne hem. När jag tittade närmare på henne såg jag att hon hade haft en glaskupa med glittervatten över sig. Glaset hade gått sönderoch det fanns vassa kanter kvar.

Upphittad och omhändertagen står hon nu på en hylla i badrummet. Hoppas den som äger lägenheten jag tillfälligt bor i vill ta hand om henne.

Onsdagstema.

Ha en trevlig onsdag <3