Marja

Den långa resan.

En svald säkerhetsnål?

I går skulle jag vara förberedd för skelettröntgen genom att ha lämpliga kläder på/med mig. Jag hade en dra-på BH utan hakar och hyskor, en av mina randiga tröjor och ett par tunna byxor med gummiband och dragsko i midjan på mig.
Trots det avbröt D undersökningen mitt i och påstod att jag hade en säkerhetsnål i fickan. Varför skulle jag ha en säkerhetsnål i fickan? Jag kände efter men hittade ingen. Vi letade båda två i mina fickor, men de var tomma. ’Hjälp, jag har kanske svalt en säkerhetsnål’, sa jag och det var nog då mitt blodtryck steg. Till slut kom jag ihåg att bakfickan hade släppt och jag hade fäst den med en pytteliten säkerhetsnål och sedan glömt det hela. Så det kan bli. Det var väldigt viktigt att hitta den, för den låg precis på lårbenshalsen, som ju skulle undersökas.

Min aktivitetsmätare har inte fått registrera så värst mycket aktivitet i dag. Innan jag hade hostat upp mig och snorat ur mig hade förmiddagen gått. Jag har röjt lite och kastat pelargonerna som var på balkongen, skurat ur krukorna och varit uppe i vindsförrådet och bytt skor. Sandalerna upp och vinterskorna ner.
Senare på eftermiddagen cyklade jag iväg med en massa tidningar till återvinningen och for sedan till Ålidhems centrum för att handla lite. När jag kom ut från ICA var det redan mörkt och jag hade inte cykellysena med mig. Det blir mörkt fort, så nu gäller det att tänka på cykellysena.

I morgon är det vattengympa. Jag har missat fyra eller fem gånger när jag var i Stockholm, så jag måste orka fara iväg. Jag får väl ta det lugnt. Om jag kan.

Dagens höstbild. Inte så färggrann, men fin i alla fall tycker jag.

minhostbild3

 

Ha en skön onsdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att de hittade säkerhetsnålen! Vem vet vad de annars trott det var för fel med ditt lårben. Puh!
    Ta inte i för mycket nu med all fysisk aktivitet, du har ju fortfarande en förkylning i kroppen. Hoppas på att vattengympan kan mjuka upp lederna lite och att du snart blir starkare.
    Kramar!
    Vacker höstbild! Talande!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tänk att den pyttelilla nålen syntes så tydligt. 🙂 Nej jag tog det lugnt, är lite täppt i andningen.
    Men det var skönt. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.