Marja

Den långa resan.

Veckans viktigaste aktivitet.

Aktivitetsmätaren missade veckans viktigaste aktivitet – vattengympan. Den är inte vattentät nämligen. Hur ska jag nu kompensera det?

Vattengympan var härlig som vanligt. Jag har ju missat en hel månads träning i och med att jag var i Stockholm, så det kändes extra underbart att gå ner i det varma vattnet. Jag hade en splitterny baddräkt. Jag har köpt samma modell de senaste åren och nu såg jag att jag hade köpt ett nummer mindre än vanligt. Fast när den kom på var det ingen skillnad och min kropp är exakt densamma.

Jag tog det lugnt, för jag kände att jag hade dålig kondition på grund av förkylningen. Vi körde ett nytt program, eller nygammalt, med ny musik.

I dag gjorde jag ugnsbakade polkabetor, lite potatis och lax. Visst ser polkabetorna läckra ut? När de är färdigbakade har de tappat den intensiva färgen och är vackert rosa.

polkabetor

 

Dagens höstbild blir ankdammen nedanför terapibadet. Ankorna låg och sov uppe på land.

dammen

 

På väg till bussen efter vattengympan sprang jag förbi skylten jag har i föregående inlägg. Det verkar som ingen respekterar den, för det stod cyklar runt omkring den. Tyvärr var det för mörkt att fotografera.

God natt mina vänner <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Oh, polkabetor har jag aldrig provat. Får ske när vi är hemma igen! Vilken underbar färg! Underar höstbild, den sista!
    Kramar!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, polkabetor är lite roliga. Smakar mindre rödbeta än vanliga röda betor. Den röda färgen försvinner tyvärr när man tillagar den, så de ser inte lika kul ut då. 🙂 Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.