Marja

Den långa resan.

Fullmåne.

magiskmane3

En magisk fullmåne i natt. Tur för mig, för jag missade bussen hem och fick vänta en halvtimme på Ålidhöjd. Jag roade mig med att försöka ta en bild på månen, som har återtagit sin position högt uppe på himlavalvet. Jag saknar den fulla höstmånen som rullade på horisonten. Den kändes lite närmare, lite mer förtrolig.

Jag hade bara en hand ledig att hålla kameran med, zooma och knäppa och mellan varven blev kameran som vanligt otålig och knäppte några bilder på egen hand. Den här tycker jag är riktigt scary. Flera månar, eller är det bara orber, och ett stort vitt spöke. Stod det bakom mig i busskuren kanske?

scary

Jag har varit hos min kompis hela dagen och vi har jobbat på vårt projekt. I pauserna åt vi smarrig fläskpannkaka och drack kaffe med min favoritglass, vanilj med lakrits och chili. Vi fick mycket gjort i dag och nu är ni förstås nyfikna på vad vi håller på med. Här får ni en liten sneak-peak.

sneakpeak

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

 1. Lisbeth

  Jag tror ni håller på att tapetsera ett skåp eller eventuellt avtapetsera(konstigt ord).
  Marja, jag missar aldrig att läsa din blogg gillar din humor och får ofta ett gott skratt.
  Dessutom är du en duktig fotograf med skojiga och fina bilder.
  Heja Marja/fortsätt så/Tack!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Tack Lisbeth för dina fina ord! De värmde. Ja, det är ett stort vitrinskåp i furu, som är laserat i mörkare färg och sen ska vi göra decoupage på vissa delar. Ett galet roligt projekt som kommer att bli så fint. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.