Marja

Den långa resan.

Dysterkvist.

Styrelsemöte på HSB i kväll. Nu ska vi bestämma budget för 2014 och det var intressant. Vi får god hjälp av en ekonom på HSB:s kontor och den styrelsemedlem som representerar HSB, men besluten måste vi ta själva och det var många frågor hit och dit. Elpriser och fjärrvärmekostnader och utgifter vi inte riktigt förstår vikten av. Nåja, vi kommer att få ihop det med bara en liten hyreshöjning. Hoppas jag.

Jag hann se en del av Cancergalan på kanal 7 när jag kom hem. Men ååh så allvarligt och dystert. Kämpa, kämpa och besegra, var ord som användes flitigt. Alla grät, till och med jag i min nya fina soffa. Kristian… kom tillbaka och berätta om l.i.v.e.t.

Förlåt mig, det är nog så att det är jag själv som är dyster. Det är mycket nu. Jag kommer att få acceptera vissa förändringar i mitt liv, mina vänner är antingen sjuka själva eller har nära och kära som är allvarligt sjuka, jag får inga svar på mina mail och vet inte om jag omedvetet sårat någon. Har just nu ingen lust att reda ut ev missförstånd.

Det intensiva kuddletandet står förstås för en flykt från allt detta. I dag for jag i alla fall ner och lämnade tillbaka änglakudden. Jag har tillräckligt med änglar i mitt hus. Valde en fin kudde med röda domherrar på. Den passade inte heller i soffan, så antingen ska jag ge bort den eller sy om den. Hittade en grafisk kudde i svart-vitt på rea på Ohlssons Tyger som blev fin i soffan, så nu får det vara nog med kuddar.

Sprang förbi det här anslaget på sjukhuset härom dagen. Systuga för sutursömnad. Det skulle jag vilja lära mig.

systuga

 

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

 

2 kommentarer

  1. Märta

    Hoppas allt vänder till bättre. Skickar en varm kram. Fin bild på slutet, jag ler mitt i all dysterhet. Kram

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Märta! Ja, visst är det ganska kul med systugan. Hoppas allt är bra med dig. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.