Marja

Den långa resan.

Lugnare nu.

En avslappnad dag. Jag for och hälsade på en av mina bästa vänner som inte är riktigt kry. Jag hade pimpat en påse med lite må-gott-saker i. Nybakat fröknäcke, en god ost, mörk choklad med blåbär och en tub Aloe Vera gel (för utvärtes bruk).
Just nu har jag pippi på att pimpa påsar och skulle kunna göra hur många som helst. Så här blev dagens lilla påse.

littlethings2

littlethings

Vi kurade skymning och jag satt och tittade ut, helt förhäxad av de skiftande färgerna. Mellan tallstammarna skymtade först lager av orange och blått, sen blev det blått i olika toner, allt mörkare och intensivare. Jag brydde mig inte om att gå ut med kameran, för jag hade aldrig kunnat fånga själva magin, men jag registrerade allt i mitt hjärta och ska försöka måla det senare. En underbar upplevelse, som säkert var helande för själen.

I morgon blir det också en lugn dag. Fotvård på förmiddagen och fika hos min granne på eftermiddagen.

Ha en fin tisdagskväll <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Du gör så fina påsar! Vlken enorm kreativitet och det blir så fint. Förstår att din väninna blev glad över både påsen i sig och innehållet.
  Håller verkligen med dig om att det är rogivande att se alla narurens skiftande färger. Och jag får nöja mig med att minnas dem.
  Kramar!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Ja, hon blev glatt överraskad att få en påse så där utan ’anledning’… ingen födelsedag eller så.
  Jag hade kunnat gå ut och fotografera, men ibland måste man välja att ta in det man ser med det organiska ögat i stället för med kameralinsen. Fotograferandet distraherar en mycket.
  Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.