Marja

Den långa resan.

Pumpatider.

Jag brukar inte gröpa ur stora pumpor, eller baka pumpapaj, men ibland köper jag små prydnadspumpor. I dag tog jag med mig några när jag gick upp till grannen på fika.

minipumpor

Jag hittade en liten loppisbricka i mina gömmor att lägga dem på, egentligen en julbricka att ha ljus på. Små brickor, fat, glasskålar och fina krukor från loppis är bra att ha i skattgömmelådan när man ska ge bort något. Ibland har man ex köpt en fin krukväxt, men inte tänkt på att köpa en kruka. Då är det bra att ha en på lager.

Jag satt flera timmar och pratade hos min granne och vi hade en del gemensamt att fundera över. Riktigt trevligt var det.

På förmiddagen var jag på fotvård. Det var skönt, men gjorde lite ont när tånaglarna skulle petas. Den avslutande massagen kompenserade det lilla obehaget. Av någon anledning var det nog ändå ansträngande, för jag somnade en stund på min nya soffa när jag kom hem.

I morgon är det vattengympa. Tjohoo!

”En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig.”
(Elbert Hubbard, amerikansk författare)

Ha en skön onsdagskväll <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.