Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Inredning

Nu har det gått lite över ett år sedan jag flyttade in i min lilla lägenhet. Jag håller fortfarande på och inreder och försöker hitta de bästa lösningarna för mitt ’compact living’. Ordning och reda och alla saker lättåtkomliga är mitt motto.

I min pyttelilla hall har jag ett nyckelskåp, som jag köpt på Myrorna och sedan altrat. Jag hänger alltid in nycklarna där, både lägenhetsnyckeln och cykelnyckeln. Det har blivit en bra rutin.

nyckelskapet2

Under skåpet står min dra-maten och en liten smörkärna med kryckor, gåstavar och en käpp. Bara att välja. Just nu behöver jag lyckligtvis bara använda dra-maten och gåstavarna.

hallen

TisdagsTema 

Ha en skön tisdag<3

12 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Bor man smått, måste man hålla ordning. Fast ska jag vara riktigt ärlig kan det se ut som ett bombnedslag ibland, i synnerhet när jag dragit fram alla mina pysselgrejer. 🙂

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Margit! Nyckelskåpet har jag köpt på loppis och sedan har jag pimpat det själv med scrapbookingpapper och lite dekorationer. 🙂

  3. Anita - Malta

    Ordning och reda är något även jag eftersträvar fast det inte alltid blir som man vill 😉 Gillar ditt fina nyckelskåp. Verkligen läckert och nycklarna är alltid på plats.
    Kan inte låta bli att le åt mig själv. Dra-maten !!?? Förstod först inte alls vad du menade. Ibland tar det lite tid innan pengen faller ner 😉 Ja,men en sån skulle jag också behöva. Kör inte bil här på Malta och ibland är kassarna väldigt tunga att bära.
    Gåstavar har jag inga men vet du. Häromdagen när jag promenderade utmed strandpromenaden kom det ett helt gäng gående med stavar. Det är INTE vanligt här på Malta. När jag passerade dem hörde jag att de pratade svenska 😉

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      En dra-maten är väldigt praktisk. Jag använder den ofta även till annat än att dra hem mat. Stora hjul gör att den rullar nästan av sig själv.
      Gåstavar tycker jag är bra för ryggen. Man får bättre hållning och så kommer man in i en takt som gör det lätt att gå. 🙂 På vintern när det är halt är de ett bra stöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.