Marja

Den långa resan.

Var så god och sitt!

Var så god och sitt! En av ljusinstallationerna på stan just nu. Jag antar att den skiftar färg. Jag hann inte vänta på det, eftersom jag rusade till bussen.

ljusinstallation

ljusinstallation2

Kom direkt att tänka på en sådan där solariesäng och fick rysningar. Jag försökte tappert ligga i en sådan en gång, men fick ganska snart panik och rullade ut över kanten ner på golvet. Sen skulle jag gå på behandling i ett ståsolarium för mina eksem. Efter en massiv övertalning gick jag med på att stå två minuter med dörren lite på glänt och både doktorn och sköterskan ivrigt hejande utanför. Det skulle kanske vara bra terapi för mig om jag vågade sätta mig i den där installationen. Jag undrar om den är varm? Nu blev jag nyfiken.

Här hemma är det rena tomteverkstaden och jag är smått manisk. Var och inhandlade fler askar i dag och har funderat ut en teknik att få dem läckert fina. Skall också göra julkort och små presentpåsar. Jag drog fram allt mitt pysselmaterial i går och kan bara konstatera att jag har hur mycket ’spillmaterial’ som helst som jag kan använda. Jag skulle behöva ett köpfritt år när det gäller scrappmaterial. Skulle jag klara det månne?

”Vad man gärna gör, gör man i regel bra.”
(Japanskt ordspråk)

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilka spännande bänkar! Men visst påminner de om solarier. Puh och hemskt…
    Jag skulle gärna vilja göra ett besök i din tomteverkstad. Förstår att det är mycket på gång där. Och ett köpfritt år vad gäller scrapmaterial- nej, det vore inte roligt. Nu har du roligt och glädjer oss läsare också.
    Jag blir så glad när jag ser och läser om allt fint du får till med dina händer och är imponerad av all din kreativitet.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag har faktiskt så mycket scrappmaterial att jag skulle kunna pyssla ett helt år utan att köpa något… eller jo, lim och sånt förstås. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.