Marja

Den långa resan.

Problem med bloggen och presentpåsar

Jag har plötsligt fått problem med att skapa mina inlägg på bloggen. Har någon annan här på Vk också problem med att lägga ut bilder eller skapa länkar?

Bilderna lägger sig plötsligt överst, oberoende var jag har placerat markören. Om jag har flera bilder får jag ladda upp dem baklänges. Skriver jag text först, hamnar den efter bilden.

Plötsligt kan jag inte heller skapa länkar, utan måste skriva hela hemsideadressen.

Skrev till support för ett par dagar sedan, men har inte hört något från dem. Så irriterande.

Nu tänkte jag i alla fall lägga ut några bilder på presentpåsarna jag gjorde. De kommer säkert att gå åt, så jag ska göra fler. Jag brukar ju använda bruna påsar, men de här juligt röda hittade jag på Åhlens. Eftersom jag hade lite bråttom gjorde jag alla i samma stil och då kan man förbereda alla detaljer och sedan bara sitta och montera på dem medan man tittar på TV.

pasar3

pase5

pase

pasar2

I stället för att slå in sin julklapp kan man lägga den i påsen och knyckla lite silkespapper överst. I synnerhet om man ska gå bort och då får vifta med den lilla kassen i luften och sedan överlämna den. Det momentet gillar jag.

Hur fick jag nu in bilderna? De la sig efter varandra utan mellanrum överst i bloggen och sedan plockade jag ner dem en och en genom att ’klippa ut’ och ’klistra’. Men så kan man ju inte hålla på i längden, eller hur?

God natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.