Marja

Den långa resan.

Fototriss: Utsikt

Den här utsikten kan man ha från balkongen på sjätte våningen i en storstad i Europa. Balkongen vetter mot gården och husen vid sidan och mitt emot är blandade. Det verkar som man byggt ihop befintliga hus med nya hus, för stilen är mycket olika. Jag spionerar lite på mina tillfälliga grannar och zoomar in olika balkonger.  

Mitt emot står ett hus på 8-9 våningar och den yta av gaveln som är fri är täckt av en slingerväxt. Det är mars månad och jag antar att det är därför det inte finns några löv på växten, men jag kan ana den vackra grönskan. Zoomar in en balkong på femte våningen. Där hänger tvätt på tork. Ingen ovanlig syn i och för sig. På balkongen under står rader med kaktusar på en försterbräda på utsidan av fönstret.

 utsikt2

Högst uppe på det huset har man byggt på en våning i modernare stuk. Där skulle jag kunna tänka mig att bo. Eller inte. Ångrar mig när jag zoomar in den balkongen och ser fläktarna.

 utsikt6

Till höger står ett fallfärdigt stenhus. Jag tänker att där kan väl ingen bo och zoomar in en balkong. Tvätt på tork och ett konstverk bakom fönsterrutan. Det kan ju vara en konstnärsatelje.

 utsikt5

Jag måste faktiskt lägga in ett par bonusbilder, så ni ser vad jag talar om.

 utsikt3

utsikt7

http://fototriss.blogspot.se

Ha en skön söndag <3