Marja

Den långa resan.

Inte våghalsig… men…

Poff, sa lampan i badrumstaket när jag tände den. Jag hade precis kommit hem från vattengympan och kände att jag fortfarande hade balansen i kroppen, så jag letade fram en hel lampa och stegade upp på min lilla trappstege. Den har bara två steg och när jag står på det översta når jag precis upp till taket. Först skulle jag ju skruva av en kupa och till det behövde jag båda händerna, sen kunde jag hålla i duschdraperistången och skruva ner själva lampan med en hand. Det gick bra. När jag hade skruvat i den nya lampan och kupan och ställt undan trappstegen, såg jag att jag hade skruvat i kupan snett. Ja, då var det bara att göra om, göra rätt.

Nu är jag inte dumt våghalsig. Vanligtvis gör jag såna övningar när någon annan är hos mig och kan stå bredvid ifall jag skulle tappa balansen. Nu låste jag upp ytterdörren och la mobiltelefonen på en hylla nära golvet, så att jag skulle kunna bli räddad ifall jag trillade ner och skadade mig.

Nu har jag fått ordning på problemen med bilderna och länkarna på min blogg. Support föreslog att jag skulle testa en annan webläsare. Jag testade Chrome och plötsligt fungerade allt perfekt.

Sidenamaryllisar i mitt köksfönster.

amaryllis

Ha en skön torsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du är då förutseende om inte annat, och tänker på riskerna, känner igen det där, hålla i duschdraperistången, jojo… men om man rapplar och är på väg att falla så håller den nog inte, men för balansens skull kan det ibland räcka med ett finger på stången 🙂 Fina blommor i fönstret.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Men min duschstång är stadigt skruvad i både väggar och tak, det är en sådan där båge, så den håller nog att hålla i. 🙂 Annars hade jag nog inte ens tänkt på att göra det där själv. 🙂
    Ha en bra helg. Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, en sån där expanderande… en sån hade jag på Vargvägen och den föll ner av sig själv ibland. Nej den hade jag inte kunnat få något stöd av. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.