Marja

Den långa resan.

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR

vill jag önska jag alla mina läsare med en bild från min arbetsplats, diskbänken.

Penslar, lim och färg och det senaste tillskottet, julklappen jag fick av Ronja, en kattskärbräda designad av Lisa Larsson. Jag känner igen mig – jag har ju nästan alltid randiga tröjor på mig och gärna svart-vit-randiga. Morrhåren försöker jag hålla i schack med pincett, dock.

minarbetsplats

<3<3<3

6 kommentarer

 1. Ditte

  God fortsättning på 2014! Och jag måste verkligen säga att din arbetsplats ser väldigt trevli ut. Kattskärbrädan gillade jag särskilt mycket.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   God fortsättning till dig med! Diskbänken är precis lagom höjd för mig att stå och måla och kladda vid. Dels är det nyttigt att stå och jobba och dels kan jag skölja av penslarna med detsamma.
   Kattskärbrädan hade Ronja valt för att hon tyckte den påminde om mig och på juldagen hade jag en svart-vit-randig tröja på mig. Jag vet inte om jag vill använda den, så tills vidare får den hänga där som dekoration.
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.