Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Bäst 2013

När jag skulle välja en bild som skulle berätta vad som varit bäst med år 2013, trodde jag att det skulle bli en bild från resan till Barcelona. Men så blev det inte. När jag bläddrade i arkivet kände jag att det absolut bästa under år 2013 var att jag kunde tillbringa hela september månad i Stockholm med min kära dotter och barnbarn. Vädret var ju dessutom helt underbart, upp till 20 grader nästan varje dag.

Den bästa dagen var en söndag jag tillbringade på tu man hand med min dotter. Vi promenerade till Skeppsholmen och såg utställningen med Jean-Paul Gaultier på Arkitektmuséet. Vi njöt av de underbara kreationerna och kunde sedan sitta ute i solen och äta en god måltid. Det var en verkligt fin och avslappnad dag med mor-och-dotter-kvalitetstid.

bastakortet

 

bastakortet3

TisdagsTema

GOTT NYTT ÅR till er alla <3

10 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Birgitta! Ja, Madonna hade lånat ut några av sina scenkreationer till utställningen. Så kul att få se dem. 🙂

 1. Mias Mix

  Vilken underbar dag ni verkar ha haft! Som du skriver – kvalitetstid! Hoppas du får massor av bra kvalitetstid under det kommande året vi nu har framför oss!

 2. Ditte

  Förstår dig! Tid med dotter och Ronja, det är kvalitet det. Och jag är så glad över att vi sågs som hastigast på Bryggartäppan.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   När jag är med båda flickorna, är det ju Ronja som hela tiden står i centrum, så därför var det speciellt härligt att bara få vara med Johanna en hel dag och göra sånt som vi båda var intresserade av. Det var verkligen en fin dag. Lugn och avslappnad.
   Jag ska försöka komma till Stockholm lite oftare nu, ska passa på var gång exet åker bort om det så är för bara några dagar. Jag har fått en egen nyckel till hans lägenhet…
   Vi ses säkert igen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.