Marja

Den långa resan.

Spännande klippning.

Oj, oj, oj, i morse vaknade jag med spänningsvärk i huvud och axlar. Det blev nog lite för mycket träning i går. Jag bestämde mig för att göra något uppiggande och ringde till Anders och bokade tid för klippning på eftermiddagen. Sen tog jag en alvedon, rullade spikmattan runt nackkudden och lyckades somna en stund. När jag sen vaknade mådde jag bra. Så bra, att jag tänkte att så här kan det också kännas, eller snarare, så här ska det kännas. Tröttheten och yrseln var borta.

Medan Anders klippte mig lyssnade vi på semifinalmatchen i ishockey mellan Sverige och Finland på radion. Jag satt och undrade hur min frisyr skulle bli i dag, för Anders klippte lite, pratade lite, lyssnade, kommenterade och klippte lite igen. Det kändes som han hela tiden började om från början… men han är en rutinerad yrkesman, så det blev förstås bra som vanligt. Konstigt vad en nyklippt frisyr kan pigga upp en och så fick jag en kram och det var ju den jag var ute efter.

Sen halkade jag in till centrum i snömodden. Det var inte plogat på trottoarerna, så det var tungt att gå och det blåste och snöade i ansiktet. En räkmacka och en latte satt bra efter det.

Veckans tulpaner är röda och dubbla. Snart utslagna.

Ha en mysig fredagskväll <3 

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja usch, det är inte bättre ute nu heller, och ingen traktor i sikte. Bra att du fick känna dig bättre i alla fall, det är värt en hel del. Ha det gott //Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Hm.. här hade jag nog väntat mig en bild på den nya klippningen?! 😉

    Hoppas allt är bra.. och trevlig helg till Dig Marja! Kram H

  3. Ditte

    Skönt att du blev bättre. Trevligt både med klippning, hockey , rälmacka och latte. Och sedan vackra tulpaner på det. Saknar dem här. Har inte alls hittat några….
    Får frossa i mars när vi kommer hem.
    Hoppas att du nu vilar dig i form med lagom trevligheter.
    En styrkekram till dig!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det känns som att det har vänt nu (säger jag försiktigt). 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.