Marja

Den långa resan.

Måste hitta en kedja.

vissnad

Även en vissen tulpan kan vara vacker.

I dag var det årsmöte med Mag- och tarmföreningen i Västerbotten. Vi var inte så många, men det blev ett bra möte i alla fall. Om inte annat så fick jag träffa min ’mag-kompis’. Vi träffades en gång i tiden via en grupp för IBS och har haft kontakt sen dess.

Det är inte alla möten som inleds med att ordföranden berättar var toaletterna finns. En viktig fråga i dessa sammanhang. Sen fick vi en kort genomgång av de senaste medicinerna och forskningsrönen. Inom föreningen ryms många olika diagnoser, de vanligaste är väl de inflammatoriska tarmsjukdomarna, som ex ulcerös kolit och morbus crohn och de brukar också få mest uppmärksamhet.

Vi var på Folkets Hus, där den årliga Littfesten pågår den här helgen. Alla biljetterna såldes ut vid förköpet, så det blev inget för mig i år heller. I fjol var jag i Barcelona och året före det var jag sjuk. Det brukar vara trevligt, med författarföreläsningar, workshops m.m.

I morgon är det träff med Pysselhäxorna och det ser jag fram emot. Förra gången var jag ju sjuk. Min ’scrap-kompis’ (jag har tydligen en speciell kompis till olika aktiviteter) kommer efter mig på morgonen, så nu ska jag plocka ihop det jag ska ha med mig och göra en liten matsäck. Jag ska scrappa ett födelsedagskort till Ronja och med det delta i häxornas månadsutmaning. Vi har fått en bingobricka och ska välja en rad med saker som måste vara med på vårt alster… ex. kedja, text, fågel, eller text, cirkel, band, eller fågel, cirkel, charm… Vill man, får man klämma in alla nio ingredienserna. Jag gillar ju utmaningar. Måste bara hitta en liten bit av en kedja.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Märta

    Bra möte, trevligt att träffas. Synd att inte fler tar tillfället att gå på årsmötet det är ju många medlemmar. Kul att du är piggare och kan gå på scrap träffen. Ser framemot att se födelsedagskortet.
    Littfesten skulle ha passat dig perfekt. Temat var dikter. Själv hade jag gärna haft lite svenska deckarförfattare, kanske någon från Norrland typ Jonas Moström.
    Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, mötet var bra och det var trevligt att ses. Vi får försöka träffas snart igen.
      Nästa år ska jag vara uppmärksam på när biljetterna för Littfesten släpps. Nu var jag lite trög, eftersom det var både tjejträff och mag- och tarmmöte samma helg. Jag gillar ju sådana tillställningar.
      Hoppas du mår någorlunda bra! Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.