Marja

Den långa resan.

Pyssel hela dagen.

Jag hittade en liten bit av en kedja som jag kunde använda, så på dagens träff med Pysselhäxorna kunde jag göra månadens utmaning fullt ut. Jag skapade ett födelsedagskort till Ronja med alla de obligatoriska ingredienserna: kedja, charm, fågel, text, blomma, band, cirkel och bling. När jag skickat det, kan jag visa det här i bloggen.

Vi hade det trevligt som vanligt. Det blev mycket prat med min kompis och även med de andra. Uppdatering kan man kanske kalla det.
När jag gjort färdigt kortet, satt jag och pulade med mina askar. Jag köpte lite dekorationer (blommor) på loppis och så bytte min kompis och jag saker. Om vi köper papper eller annat och får dubletter, brukar vi dela med oss till varandra.

När jag vaknade i morse och tittade ut skrek jag NEJ! Jag vill inte ha vinter och snö nu. Har den inte kommit tidigare, får det vara. Nu ska det bli vår och sommar. Om några dagar firar vi ju vårdagjämning.

Veckans tulpaner är randiga. Jag köpte dem i går på ICA, men blev lite besviken när jag kom hem, för många blad var redan gula i kanten. Dem plockade jag bort. Egentligen skulle jag ha gått tillbaka med dem, men jag köpte dem nere på stan.

veckanstulpaner

Ha en skön måndagsnatt <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.