Marja

Den långa resan.

En fotonörd med sköna fötter.

Fick ett telefonsamtal i morse att vattengympan var inställd i kväll. Det var verkligen synd, för det är mycket helger på torsdagar nu och vi har inte många gånger kvar.

Men jag hade ju fotvård på eftermiddagen och det såg jag fram emot. Kanske inte själva behandlingen, för den är nog mer smärtsamt skön, utan resultatet. Jag har lite besvärliga stortånaglar och anlag för nageltrång och den här fotterapeuten jag går hos är den enda som gräver rent ordentligt. Jag har gått hos andra och tycker att de slarvar där. Med åren blir det ju allt viktigare att ta hand om sina fötter.

Nu ska jag lacka tånaglarna, ta ner sandalerna från förrådet och invänta sommaren. Vad ska man ha för färg på tånaglarna i år?

I väntan på bussen gick jag runt på Vasaplan med kameran för att få ett lämpligt foto till lördagens utmaning. Folk tittade och fattade nog inte vad jag höll på med. En tant som knäpper bilder till synes helt på måfå. Men jag var inte den enda fotonörden på plats. En man stod och zoomade in något mycket omsorgsfullt och när jag följde hans fotoögon såg jag… ett snyggt galler i gatan runt björken. Hmm… snygga former, bra att ha till någon framtida fotoutmaning, tänkte jag, och väntade på min tur att fotografera samma motiv. Jag höll på att missa bussen.

I bussen satt några studenter som inte kom från Umeå och diskuterade olika stadsdelar i Umeå.

”Jag var på Östra Ersboda”, sa en ”och där bor ju bara vampyrer”.

”Vampyrer?”, undrade kompisen.

Ja, det var mitt på dagen och ingen var ute… det var alldeles folktomt.

Ha en trevlig torsdagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.