Marja

Den långa resan.

En tur på stan.

I dag blev det en tur ner på stan. Ibland får jag sån lust att gå i affärer och så behövde jag gå på apoteket.

Som vanligt blev jag trött redan i första affären, på Åhlens. Jag är nog alltför splittrad, går omkring och tittar på allt annat än jag tänkt mig. Jag hade tänkt mig stor blomkruka, blomjord, en fin pärm i A5-format… och så apoteket.

Jag förirrade mig in i Designbutiken, som fått ny ägare som satsar mycket på Marimekko. Jag har två axelväskor och suktar nu efter en ryggsäck i samma serie. Men jag tycker den är dyr.

På bokhandeln hittade jag en svart pärm, en vit konturpenna och sen gick jag och köpte en engelsk pysseltidning  (Craft Stamper) som innehåller en massa tips och en fri stämpel. Jag brukar köpa den nästan varje månad. Efter en tid får Johanna den.

Sen köpte jag färdig mat på Konsum… och så apoteket.

I Rådhusparken har man ställt ut ett långbord, som man kan slå sig ner vid och äta sin lunch eller en glass.

langbord3

langbord2

Eller så kan man välja ett lite mer intimt alternativ. De här borden ser ju trevliga ut. I bakgrunden syns de fina blomlådorna kommunen ställt ut. Just nu lyser det röda tulpnaer i dem.

runtbord

plantering

Mitt i stan har en skönhetsklinik öppnat. Estetic Walk-in. Du kan gå in på din lunchrast och komma ut som en ny människa. Det blev ytterligare en selfie i dag. Matkassen i ena handen och lillkameran i den andra… ja, inte så lätt att få med alla bokstäverna då.

estetic...

I fönstret finns en lång lista på vad de kan erbjuda. Näskorrigering, prickbedömning, light plastic…  m.m. En Monstera på insidan och en stressad Marja som har bråttom till bussen på utsidan… det blev många lager på bilden.

estetic...2

Ha en skön onsdagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.