Marja

Den långa resan.

Skriet.

Nej, nu får de sluta skrika! Jag blir vansinnig på den där reklamen för Norge i TV3. Jag får ingen lust att åka till Norge. Bara ont i huvudet.

Dagens fundering för övrigt är hur långt man ska stå från badrumsspegeln när man borstar tänderna för att undvika stänk på spegeln? Jag backar och backar, snart står jag i hallen.

Träning i dag och jag är helt ur form. Gårdagens sommarväder var tydligen bara en endagsföreteelse. I dag regnar det och luften är visserligen frisk och skön, men när temperaturen sjunker 10 grader så där snabbt, reagerar min kropp alltid. Det är den värsta omställningen. Måste ha något med lufttrycket att göra.

Jag for iväg i alla fall och gick igenom mitt program… halvhjärtat. Jag var ensam i träningssalen och min fysioterapeut (ny benämning för sjukgymnaster) var upptagen hela tiden. Jag hade tänkt boka en tid hos honom, eftersom jag bara har ett träningstillfälle kvar. 

Utanför vårdcentralen har äppelträden börjat blomma. Längtar till att få se de helt utslagna blommorna nästa vecka.

appelblommor2

Ha en skön tisdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Anna H

    När jag läste ”tandlära” fick jag lära mig att: ”En tandborstning UTAN sprätt på spegeln är en dålig tandborstning!” -Så du vet 🙂 Kram //a

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Men se där… då ska jag sluta klaga och gladeligen putsa spegeln i stället. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.